Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og spore brugen af ​​hjemmesiden.
8 Punkter Før du Ammer

8 Punkter Før du Ammer

Hvis du er tæt på slutningen af din graviditet, er dette til dig! Her kommer 8 ting, du skal vide, hvis du planlægger at amme.

  1. Statistikkerne Taler for Sig Selv:
Mødre, som forberedte sig selv på at amme, havde nemmere ved at amme. De kom også hurtigere over amme problematikker end mødre, som ikke forberedte sig tidligt med hjælp fra en ekspert.
  1. Hvorfor Forberede sig til Noget Naturligt?
Nogle gange forløber det nemt, og det er fantastisk. Opstår der dog problemer (som der ofte gør), og ved du ikke, hvordan du identificerer eller behandler disse i tide, kan det hurtigt blive kompliceret.
  1. Det Første du Skal Gøre:
Placer med det samme efter fødselen babyen nær dit bryst. Lad herefter barnet blive ammet, helst med hud-til-hud kontakt. Dette vil fremme dine muligheder for en succesfuld amning.
  1. Er Der Mælk i Starten?
De første to dage producerer dine bryster en klar gullig væske kendt som colostrum, som indeholder antistoffer, som vil beskytte dit barn gennem livet. Hver gang du ammer, får dit barn en skefuld af colostrum, som hjælper med at stimulere produktionen af brystmælk.
  1. Hvordan Ved Jeg om Mit Barn er Sulten?
Inden at barnet begynder at græde, vil det prøve at sutte på sin knyttede næve. Først herefter vil der komme tårer. Med tiden vil du lære at afkode dit barns unikke sult signaler.

    6. Hvor Ofte Skal Jeg Amme?

I starten kan du ende med at amme mellem 8-12 timer om dagen, her det er bedst, at du lader dit barn amme på kommando. Hver gang du ammer, bør du lade barnet bøvse, før du skifter til det andet bryst resten af amningen. Når dit barn bliver sulten igen, start da ved det modsatte bryst.

   7.  Vidste Du At Der Er 3 Typer af Brystvorter?
Det er sandt! Kvinder kan have normale, flade eller indadvendte brystvorter. Flade brystvorter bryder frem ved kolde temperature eller seksuel stimulering; ydermere bryder de ofte frem ved amning og der vil ikke være et problem. Ved amning med indadvendte brystvorter (den mindst hyppige type) skal man bruge en silikone suttebrik til at hjælpe med amningen. Tidlig identifikation af din brystvortetype vil hjælpe dig med at forberede dig og undgå unødig ubehag for dig og din baby.

   8.  Lad Os Aflive En Myte: Bryster Hænger Ikke Af at Amme

Undersøgelser  viser, at bryster begynder at hænge grundet vægtøgning under graviditeten og vægttab efter. Dette er faktisk arvelig, så du kan blot håbe, at du har

Tilbage-til-Arbejdet, Overlevelsesguide, Del B

Tilbage-til-Arbejdet, Overlevelsesguide, Del B

I sidste uge kom vi med råd til, hvordan du bedst forbereder dig mentalt og følelsesmæssigt til slutningen af din barsel, indeholdende at organisere dit hjem og planlægge fremad, til når du påbegynder...

Read More

Kost Når du Ammer og Efter Fødslen – Del A

Kost Når du Ammer og Efter Fødslen – Del A

Kost når man ammer er et emne, som bekymrer mange mødre: hvilke fødevare er bedst for dig efter at have født? Er der fødevarer, som øger mælkeproduktionen? Hvilke fødevare bør du undgå?

Read More

Amning – Hvorfor Bør Du Amme?

Amning – Hvorfor Bør Du Amme?

Fra det øjeblik du offentliggør din graviditet, vil du begynde at høre, at amning er bedst for din baby. Nogle gange er du overbevist om, at du vil amme, og andre gange er du mere usikker. Du ved med sikkerhed,...

Read More

Kost Mens Du Ammer: Krydderier Del C

Kost Mens Du Ammer: Krydderier Del C

Mange mødre begynder først at lægge mærke til deres kost under graviditeten og efter fødslen. Dette er Del C i en række af artikler om anbefalet kost til ammende mødre.

Read More