8 Punkter Før du Ammer

8 Punkter Før du Ammer

Hvis du er tæt på slutningen af din graviditet, er dette til dig! Her kommer 8 ting, du skal vide, hvis du planlægger at amme.

  1. Statistikkerne Taler for Sig Selv:
Mødre, som forberedte sig selv på at amme, havde nemmere ved at amme. De kom også hurtigere over amme problematikker end mødre, som ikke forberedte sig tidligt med hjælp fra en ekspert.
  1. Hvorfor Forberede sig til Noget Naturligt?
Nogle gange forløber det nemt, og det er fantastisk. Opstår der dog problemer (som der ofte gør), og ved du ikke, hvordan du identificerer eller behandler disse i tide, kan det hurtigt blive kompliceret.
  1. Det Første du Skal Gøre:
Placer med det samme efter fødselen babyen nær dit bryst. Lad herefter barnet blive ammet, helst med hud-til-hud kontakt. Dette vil fremme dine muligheder for en succesfuld amning.
  1. Er Der Mælk i Starten?
De første to dage producerer dine bryster en klar gullig væske kendt som colostrum, som indeholder antistoffer, som vil beskytte dit barn gennem livet. Hver gang du ammer, får dit barn en skefuld af colostrum, som hjælper med at stimulere produktionen af brystmælk.
  1. Hvordan Ved Jeg om Mit Barn er Sulten?
Inden at barnet begynder at græde, vil det prøve at sutte på sin knyttede næve. Først herefter vil der komme tårer. Med tiden vil du lære at afkode dit barns unikke sult signaler.

    6. Hvor Ofte Skal Jeg Amme?

I starten kan du ende med at amme mellem 8-12 timer om dagen, her det er bedst, at du lader dit barn amme på kommando. Hver gang du ammer, bør du lade barnet bøvse, før du skifter til det andet bryst resten af amningen. Når dit barn bliver sulten igen, start da ved det modsatte bryst.

   7.  Vidste Du At Der Er 3 Typer af Brystvorter?
Det er sandt! Kvinder kan have normale, flade eller indadvendte brystvorter. Flade brystvorter bryder frem ved kolde temperature eller seksuel stimulering; ydermere bryder de ofte frem ved amning og der vil ikke være et problem. Ved amning med indadvendte brystvorter (den mindst hyppige type) skal man bruge en silikone suttebrik til at hjælpe med amningen. Tidlig identifikation af din brystvortetype vil hjælpe dig med at forberede dig og undgå unødig ubehag for dig og din baby.

   8.  Lad Os Aflive En Myte: Bryster Hænger Ikke Af at Amme

Undersøgelser  viser, at bryster begynder at hænge grundet vægtøgning under graviditeten og vægttab efter. Dette er faktisk arvelig, så du kan blot håbe, at du har

Tilbage til Jobbet – Overlevelses Guide, Del A

Tilbage til Jobbet – Overlevelses Guide, Del A

Intet ser ud til at blive gjort i begyndelsen af din barsel og nogle gange er det ikke helt tydeligt om tingene bliver hårdere eller lettere.

Read More

Hvordan Vælger du den Rette Amme BH?

Hvordan Vælger du den Rette Amme BH?

En Ny Undertøjs Oplevelse Venter Dig Under Din Graviditet & Amning

Read More

Næring til Ammende Mødre Del B

Næring til Ammende Mødre Del B

Ernæring under amning er et emne som optager mange mødre: hvilke fødevarer er gode for dig, efter du har født? Er der fødevarer, som øger mælkeprosduktionen? Hvilke fødevarer skal du undgå? I sidste uge...

Read More

Går Amningen Godt?

Går Amningen Godt?

Babyer er ikke født med en instruktionsmanual og kan ikke tale, så mødre tænker ofte på, om deres babyer er tilfredse. Har vi nok brystmælk? Hvorfor græder mit barn nu – er han/hun sulten igen? Eller er...

Read More