Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og spore brugen af ​​hjemmesiden.

Hvordan Vælger du den Rette Amme BH?

Hvordan Vælger du den Rette Amme BH?

En Ny Undertøjs Oplevelse Venter Dig Under Din Graviditet & Amning

Dit yndlings undertøj begynder at stramme om maven, så du går på jagt efter barselsundertøj, som både er behageligt og støtter din mave. Du har lyst at have en kjole på, men kan ikke have almindelige thights på, så du begynder at lede efter barselses strømpebukser. Selv dine bh’er er ved at blive ubehagelige at have på. Metalbøjlerne driver dig til vanvid, og du kan på ingen måde have disse bh’er på, hvis du planlægger at amme optimalt.

Så - hvordan vælger du en amme bh, som er lige præcis det, du har brug for i løbet af graviditeten og amning?

En god amme bh er essentiel for en succesfuld amning og for kvaliteten af ammeplevelsen for både mor og barn. Vi har lavet en liste, med alt du skal vide, når du køber en amme bh.

Hvad Er En God Amme BH?

At vælge em god bh er ikke en nem opgave for de fleste kvinder. Statistikken viser at 75% af kvinder bruger bh’er, hvor pasformen ikke er ideal, og procentdelen er endnu højere hos gravide og ammende kvinder, grundet de mange fysiske forandringer, som sker i løbet af denne tid. Allerede i 6. uge af din graviditet begynder dine bryster at vokse som forberedelse til amning. Omkring uge 12 udvider din brystkasse sig og dermed din bh størrelse. Husk på at en gravid kvindes bh størrelse gennemsnitlig øges med en eller to skål størrelser samt en i omkreds. Derfor er fleksibilitet og justering vigtige elementer, når du vælger graviditets og amme bh’er.

Støtte & Komfort

Støtte og komfort går hånd i hånd! Det er meget vigtigt at skålstrukturen, såvel som skulderstropperne og omkredsstropperne giver støtte til dine voksende bryster. Jo mere støtte skålene og stopperne giver, des mere behagelig vil det føles for dig.

Amme specialister anbefaler ofte, at du undgår bh’er med metalbøjle, da de kan forsage infektion og inflammation i brystet. Carriwell™ tænkte på en løsning til alle kvinder, som havde svært ved at kassere deres bh’er med metalbøjle, og skabte dermed GelWire™ amme bh’en. Denne bh erstatter den stive metalbøjle og giver en utrolig komfortabel støttende bue til den foranderlige størrelse og form af dine bryster.

Fleksibel & Funktionel

Din bryststørrelse kan forandre sig drastisk mellem amninger, og derfor er det vigtigt at have en funktionel amme bh, som kan tilpasse sig dit brysts konstante forandring. Dine skuldrestropper og omkreds skal være fleksible, og skålen skal være istand til at “vokse” med dine bryster, mens den samtidig støtter ordenligt. Carriwell™ amme bh’er er utroligt fleksibel for at kunne tilpasse sig dine brysters størrelsesforandring, mens den giver den rette støtte. Til hver bh medfølger en gratis forlænger til omkredsen, skulle det være nødvendigt.

Et andet vigtigt kriterie for ammende mødre er evnen til at bruge en hånd. Skålen på en amme bh åbnes og lukkes mange gange i løbet af en dag, mens den anden hånd har travlt med at holde din baby, dermed skal denne funktion være nem og passende til din “frie” hånd.

Den funktionelle skål skal også vise så meget bryst som muligt, for at maksimere hud-til-hud kontakten mellem mor og barn. Mellem amninger skal skålen diskret holde bomuld eller silke ammeindlæg på plads. At gemme ammeindlæg så meget som muligt er en vigtig faktor for mange ammende mødre.

Design, Stil, & Kvalitet

Lækkende brystmælk er en uheldig virkelighed for ammende mødre, og amme bh’er vaskes mange gange. Derfor er det vigtigt at disse bh’er er holdbare og konstrueret af høj kvalitet, så de holder deres form og størrelse, selv efter mange ture i vasketøjskurven.

Carriwell™ fokuserer på bh’er, som er komfortable, fleksible og støttende. Med en kombination af blide stoffer og åndende mikrofibre, er Carriwell™’s amme bh’er så veldesignet og stilfulde, at du ikke vil have lyst til at stoppe med at bruge dem, selv når du ikke ammer længere.

For at se den samlede Carriwell™ amme bh kollektion, klik her.
Vugge eller Bærestol

Vugge eller Bærestol

Tillykke! Du har født en dejlig, perfekt baby, som valgte dig til at være hans/hendes kærlige mor. Nu står du overfor et dilemma – vugge eller bærestol?

Read More

Tilbage til Jobbet – Overlevelses Guide, Del A

Tilbage til Jobbet – Overlevelses Guide, Del A

Intet ser ud til at blive gjort i begyndelsen af din barsel og nogle gange er det ikke helt tydeligt om tingene bliver hårdere eller lettere.

Read More

Hvis du planlægger at vende tilbage til jobbet, mens du udelukkende ammer, vil du få brug for at pumpe.

Hvis du planlægger at vende tilbage til jobbet, mens du udelukkende ammer, vil du få brug for at pumpe.

Hvis du planlægger at vende tilbage til jobbet, mens du udelukkende ammer, vil du få brug for at pumpe. Vi har lavet en liste, med alle de ting du bør gøre, inden du starter.

Read More

Kost Når du Ammer og Efter Fødslen – Del A

Kost Når du Ammer og Efter Fødslen – Del A

Kost når man ammer er et emne, som bekymrer mange mødre: hvilke fødevare er bedst for dig efter at have født? Er der fødevarer, som øger mælkeproduktionen? Hvilke fødevare bør du undgå?

Read More