Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og spore brugen af ​​hjemmesiden.

Kost Mens Du Ammer: Krydderier Del C

Kost Mens Du Ammer: Krydderier Del C

Mange mødre begynder først at lægge mærke til deres kost under graviditeten og efter fødslen. Dette er Del C i en række af artikler om anbefalet kost til ammende mødre.

Anbefalet Krydderier til Ammende Mødre

Hvidløg

Hvidløg har længe været anerkendt som fordelagtig for ens helbred og har gennem tiden været kendt som et fødevareprodukt, der forhøjer brystmælksproduktion. En interessant undersøgelse har påvist, at nyfødte kan dirre bedre og ammes mere succesfuldt, hvis moren spiser hvidløg inden amning. Hvis du ikke kan lide hvidløg, kan du tage et supplement en time inden amning i stedet. Spiser du ikke hvidløg regulært, så tilføj denne til din kost gradvist og hold øje med dit barns reaktion. Du kan også gøre hvidløg til en ingrediens i din madlavning som et frisk krydderi (løg indeholder også goder til din brystmælksproduktion).

Note: Tilføj ikke hvidløg til din kost, hvis du får blodfortyndende medicin.

Advarsel: Det anbefales ikke at give hvidløg i nogen form til babyer og mindre børn. Hvidløg irriterer barnets sarte væv, og det kan forsage smerte og potentielt skade næsen og øjnene, hvis det placeres tæt på dem. I stedet kan babyer nyde godt af hvidløgs fordele gennem deres mors brystmælk. UrterPersille, anis, dild, og kommen er gode tilskud til dine måltider. Sort peber i små doser er også fordelagtig.

Gurkemeje

Hovedingrediensen i retten Curry, nemlig gurkemeje (anvendes i mange indiske retter), indeholder anti-inflammatoriske fordele samt antioxidanter. Aktuelle studier undersøger, hvilken indflydelse gurkemeje har på at hindre sygedomme såsom Alzheimers, gigt, og kræft. Gurkemeje er også kendt for dens evne til at øge brystmælksproduktionen og hindre eller reducere brystinflammation. En halv teskefuld gurkemeje om dagen kan hindre brystinfektioner.

Note: Der er nogle medicinske urteeksperter, som anbefaler gravide kvinder at undgå at spise gurkemeje, hvis de er i risikozonen for at abortere.

Næste uge vil omhandle specielle fødevare og interessante menuer.
Vugge eller Bærestol

Vugge eller Bærestol

Tillykke! Du har født en dejlig, perfekt baby, som valgte dig til at være hans/hendes kærlige mor. Nu står du overfor et dilemma – vugge eller bærestol?

Read More

Hvis du planlægger at vende tilbage til jobbet, mens du udelukkende ammer, vil du få brug for at pumpe.

Hvis du planlægger at vende tilbage til jobbet, mens du udelukkende ammer, vil du få brug for at pumpe.

Hvis du planlægger at vende tilbage til jobbet, mens du udelukkende ammer, vil du få brug for at pumpe. Vi har lavet en liste, med alle de ting du bør gøre, inden du starter.

Read More

8 Punkter Før du Ammer

8 Punkter Før du Ammer

Hvis du er tæt på slutningen af din graviditet, er dette til dig! Her kommer 8 ting, du skal vide, hvis du planlægger at amme.

Read More

Tilbage til Jobbet – Overlevelses Guide, Del A

Tilbage til Jobbet – Overlevelses Guide, Del A

Intet ser ud til at blive gjort i begyndelsen af din barsel og nogle gange er det ikke helt tydeligt om tingene bliver hårdere eller lettere.

Read More